Barcelona sport tours

La ciutat de Barcelona és un destí ideal pels equips estrangers
per fer les seves estades esportives. Clima, instal·lacions esportives,
cultura de l'esport, professionals del sector, experiència,...
BARCELONA

Barcelona és una de les capitals més dinàmiques i atractives de la costa mediterrània. És una ciutat oberta, plural, acollidora i diversa.

ESPORT

Barcelona disposa de moltes instal·lacions esportives, acostumada a organitzar esdeveniments esportius de primer nivell.

CLUBS

Barcelona conta amb multitud de clubs esportius de tots els esports, entre els quals destaca el F.C. Barcelona, amb fama a nivell mundial.

SERVEIS

Per la seva combinació de bon clima, varietat d’allotjament, bones instal·lacions i la seva tradició esportiva, Barcelona és un destí ideal pels equips estrangers per fer les seves estades. A promoesports organitzem aquests stage de tal manera que els clubs no s’han de preocupar de res.
Els nostres serveis inclouen la gestió de:
Allotjament
Disposem de diferents possibilitats d’allotjament, ja sigui a Barcelona o a alguna localitat propera. Podeu escollir entre hotels de diferent categoria o albergs.
Instal-lacions per a les sessions d’entrenament
Us oferim instal-lacions per poder realitzar les sessions d’entrenament que volgueu. Us podem proporcionar també tot el material necessari (pilotes, cons…)
Entrenament dirigit pels nostres entrenadors
Us oferim la possibilitat que algun dels nostres tècnics realitzi alguna sessió d’entrenament amb el vostre equip. És una bona oportunitat perquè els vostres jugadors coneguin la metodologia d’entrenaments espanyola i catalana, mundialment coneguda pels èxits del FC Barcelona.
Partits amistosos
Us organitzem partits amistosos contra equips locals, tenint en compte el nivell i edat dels jugadors que ens visiten.
Visites turístiques
Ens encarreguem també que, al marge de l’esport, gaudiu de la vostra visita a Barcelona. Us organitzem rutes i visites turístiques als llocs més destacats de Barcelona i Catalunya. A més, amb la possibilitat de fer una extensió del programa per visitar altres ciutats d’Espanya.

El futbol espanyol i concretament el català estan de moda. La metodologia d’entrenaments implantada pel F.C. Barcelona i que ha donat molts èxits, tant al club com a la Selecció Espanyola, han fet que sigui un model a seguir per molts altres clubs.
El nostre equip tècnic ha estat format seguint aquesta metodologia i té experiència en diferents clubs i categories del futbol català. Amb aquest programa, els entrenadors podran rebre formació per part d’aquests entrenadors i directors tècnics.
Els serveis que oferim amb aquest programa són:
Allotjament
Disposem de diferents possibilitats d’allotjament, ja sigui a Barcelona o a alguna localitat propera. Podeu escollir entre hotels de diferent categoria o albergs.
Formació tèorica
assistència a diferents xerrades en les quals els entrenadors rebran tota la informació teòrica sobre la metodologia de treball i la filosofia de l’esport català i espanyol.
Formació pràctica
per complementar la formació teòrica que rebran, els entrenadors que ens visitin assistiran a sessions d’entrenament i partits d’alguns clubs de Barcelona. Les sessions d’entrenament i els partits seran variats, per tal que coneguin com es traballa en diferents edats i nivells.
Curs online per entrenadors estrangers
Aquest és un curs destinat a aquells entrenadors estrangers que no tinguin possibilitat de desplaçar-se a Barcelona. Per ells oferim l’opció de participar en un curs online en el qual els nostres tècnics mitjançant el ventall de possibilitats que ofereix internet oferiran una formació en forma de dossier, exemples animats i interaccions amb els alumnes, tot combinat de manera pràctica i teòrica.

Oferim també la possibilitat de desplaçar els nostres tècnics a visitar qualsevol club arreu del món per tal d’oferir tant Campus per jugadors com Clínics per entrenadors amb la idea d’exportar la nostra metodologia a qualsevol part del món i formar als entrenadors per contribuir en el desenvolupament del futbol i del futbolista.
Els nostres tècnics s’adaptaran a les necessitats i peticions, tant del Club com dels entrenadors que contractin els nostres serveis.

Aquest programa és per joves jugadors i jugadores estrangers que vulguin desplaçar-se a viure a Barcelona per un temps.
Els serveis que oferim amb aquest programa són:
Allotjament
A l’oferta habitual d’hotel o alberg, hi afegim en aquest programa l’allotjament en una família, cosa que facilitarà la integració del jugador/a a la realitat de la vida quotidiana barcelonina.
Escolarització
Barcelona no és només esport, sinó que té també una àmplia oferta cultural i educativa. Ja sigui per seguir els seus estudis secundaris o universitaris, o simplement per aprendre un nou idioma, els jugadors que prenguin part d’aquest programa podran escollir què volen estudiar durant la seva estada a Barcelona.
Fitxatge per un Club
Després de passar els corresponents entrenaments de prova, els jugadors tindran l’oportunitat de fitxar per un club esportiu de Barcelona adient al seu nivell.
Entrenaments personals de tecnificació
Per complementar la seva formació, els jugadors podran tenir entrenaments personals de tecnificació.

En el cas de jugadors menors d’edat, enviarem als pares un informe mensual de l’evolució del jugador tant a nivell acadèmic com esportiu.